Spanienlivet

Hej hej! Sista dagen i vårt lilla paradis spenderade vi på gående fot. Vi kom upp i ca 2 mil, under en härlig sol och ca 30grader. Jag passade på att knäppa av lite foto under vår tripp.

Vårt mål var att lämna extranycklar till vår mäklare som behöver finns till hands nu när vi behöver släppa in hantverkare. Vi skulle också hitta lite presenter till barnen och deras mormor som varit snäll och tagit hand om barn och hus hela veckan.

Vi passade på att kika in på fotbollsarenan så vi vet vart barnen ska hålla till när vi väl flyttar ner;)

Vi passerade färgglada skor, skyltfönster och färgglada frukt och salladsställen. Dessutom köpte vi hem ett färgglatt blått bubbelvin. Japp det är sant, det fanns både bubbelvin och vanligt vin i blå färg. Det vanliga vinet (blåa) gav vi som present till mormor, får väl se om hon överlever det;) För egen del överlevde vi det bubbliga och det var faktiskt helt ok gott.

Härliga strandpromenaden med härligt flöde av människor överallt till och med några som badade och solade. Men för spanjorerna är det fortfarande vinter så en hel del av dom är vinterklädda än.

Mycket av blommor och växter är i full blom och vi lyckades till och med få syn på små papegojor som bodde högt uppe i en palm.

Så nu är jag välfylld med massor av energi från alla härliga färger och såklart gjorde solen och värmen sitt till.

Det hade varit en perfekt avslutning om barnen hade kommit ner några dagar så vi fick vara tillsammans där nere med dom också har ju längtat efter dom.

Nu är vi hemma och fått krama om alla godingar.

Kram kram Tina G