Hej på er denna Fredag

Sitter just nu (torsdag) och väntar på ett mycket försenat flygplan som ska ta mig och familjen till Spanien. Så då passar jag på att blogga lite.

I ett annat inlägg här berättade jag om Anki som var på färg och stilkonsultation hos mig här är länken till det inlägget Personal shopping kund och min outfit. Vi bokade in 2-3 timmars shopping eller snarare var tanken att vi skulle titta på olika modeller, snitt, stil och färg på kläder för att lättare förstå vilket som är det bästa utifrån konsultationen av de personliga dragen. Jag hade redan tänkt ut vilka märken och butiker som Anki hittar sina kläder. Några av dom är Bondelid (MQ), Hamptons Republic (Kappahl) och Second Female (Smaralda). Och det visade sig stämma väldigt väl. Tror nästan allt vi tittade på och som hon provade passade och satt väldigt fint till henne. Ankis färgkaraktär är ljus, dämpad, kall hon har den naturliga stilen och kroppens snitt är rak/rak med rundade ansiktsdrag. Trots att det inte var meningen att hon skulle shoppa denna gången så var det oundvikligt pga att det var så mycket som var riktigt bra till henne. Här kommer bilder från en del av shoppingen…

Det har varit svårt för Anki att hitta jeans som sitter bra och inte är för tjocka. På Kappahl hittade vi två par med olika tvättar som satt som en smäck. Vinrött ihop med rosa blev väldigt klädsam till henne.

Längre klänning med kantigt mönster som speglar Ankis raka kroppslinjer. Zig zag mönstret över klänningen gör att det visuellt blir bra former på kroppen.

På bilden nedan är färgerna rätt och stämmer fint men som ni ser är toppen under kavajen inget för Ankis kroppslinjer. Den passar bäst på den rundade övre kroppshalvan. Ni kan se hur den lägger sig i ett veck på tvären över bysten, hur hon än försökte dra i toppen så blev det ändå veck på fel ställe.

Nedan i dämpad blå klänning och en puderrosa kavaj.

Återigen rosa och kall vinröd.

Jag brukar säga att när det är rätt är det lätt. Det kommer inte vara svårt för Anki att hitta fina och passande kläder i fortsättningen efter en liten tre timmars lektion med mig i butikerna.

Är du intresserad av att kontakta mig eller bara titta in på hemsidan för att se vilka tjänster jag har så är länken dit här https://stylebytinag.se/ välkommen!

Du hittar mig även på instagram; stylebytinag heter jag där och på facebook; Style by Tina G heter jag där.

Nu önskar jag er alla en härlig helg. Kram kram Tina G