Att handla med sina barn

Hej alla fina! Som jag skrev i förra inlägget var vi och handlade kläder inför bröllopet vi ska på i sommar. Det blev fokus på barnen först och främst sen var det även min man som skulle hitta kostym och tillbehör.

Jag började redan hemma att förbereda de två av barnen som inte har shopping som sin favorit syssla genom att be dom försöka ha tålamod och att det skulle ta lång tid i butiken. Det gick ganska bra med lite gnissel mellan varven. Vår yngste är mer eller mindre klar nu med kläderna, mellan barnet ska vi bara hitta en skjorta till och vår äldsta hade vi lite otur med för hans storlekar fanns inte inne så det blev bara en grön skjorta i hans färgskala under shopping rundan.

Stilmässigt är Vilgot (äldst) och Ilon (yngst) Dramatisk/romantisk. Det märks genom att de gärna väljer detaljer och mönster på sina kläder och de bär gärna smycken.

Vårt mellanbarn Fritz är Dramatisk/fashionista i sin stilkaraktär, han gillar moderna men ganska neutrala plagg. Helst svart och utan några detaljer.

Nu när vi är på semester behövdes det även investeras i badbyxor till alla barn. Badbyxor är ett plagg som snabbt slits och det behövs minst två nya par per säsong.

Till mannen blev det i alla fall en ny kostym och resten får vi gå på jakt efter en annan dag.

Nu ska jag slita mig här ifrån för snart kommer våra midsommar gäster.

GLAD MIDSOMMAR till er alla<3

Kram kram Tina G