Stylingverktyg

Hej hej! Vi är många som gillar shopping av kläder och mode, det är som ett intresse. En del (läs jag) gillar det så mycket att de till och med utbildar sig för att kunna hjälpa andra och därmed få utöva detta stora intresse oftare.

Men alla gör inte det. Jag möter ganska ofta människor och en hel del av mina kunder som tycker att shopping är ett onödigt ont. Det kan vara att de helt enkelt inte har något intresse av kläder och mode. Det kan även vara att de har svårt att få ihop och kunna se vad som passar ihop. Eller kan det ligga i att de är osäkra på vilken sorts kläder, stil, färg och form som passar till dom och vad de trivs bäst i.

Som jag tidigare har skrivit klär en stor del av oss människor utifrån omständigheter. Vad andra tycker vi passar i, vad jobbet har för klädkod, hur mycket pengar vi har råd att lägga på kläder, om vi är småbarnsföräldrar, vikten osv. Detta kan leda till att vi blir förvirrade eller osäkra och får svårt att tänka klart kring kläder och outfits.

Hur kan då ni som har behov att “klä upp er” men upplever shoppingen som en jobbig situation göra?

Med två verktyg i din personliga stylinglåda gör du shoppingen till ett betydligt roligare och enklare nöje. Att komma iväg och ta reda på och lära sig om sina personliga stil och färgdrag blir du helt plötsligt din egen stylist. Du blir proffs på dig själv och vad som passar till dig, du blir så mycket tryggare och säkrare i din shopping. Med kunskapen och en liten ansträngning kan du få ditt yttre att se så bra ut som möjligt.

Tar du sedan några få timmars shoppinghjälp så blir det ännu tydligare vilka kläder, snitt och butiker som passar dig. Detta gör att du i fortsättningen slipper spendera onödiga timma ute i butikerna. Med dessa kunskaper sparar du på din tid, dina pengar och miljön.

Har du inget att önska dig så är detta en perfekt present. Det är också en uppskattad present att ge bort till någon som tycker att shopping är jobbigt men ändå har behov av en fungerande garderob.

Välkommen att höra av dig!

Kram kram Tina G