Personal Shopping

Hej hej! Igår hann jag inte uppdatera här på bloggen tog tåget kl.9 för en härlig shopping dag med dessa två damer på bilderna.

Vi tog diskussionen om vad som skulle kompletteras till garderoberna under tågresan. Lite nytt upptill blusar och jumpers men även byxor, skor och kanske en väska.

Till Kristina som är ljus och kall i sina färger var mitt förslag att titta på och investera plagg i lila som är en väldigt passande till denna färgkaraktär. Bara kolla in den underbara lila jackan på bilden som hon inte kunde motstå att köpa, vi hittade en scarf i något ljusare lila men ändå i samma skala. Vem hade inte blivit glad av att  möta henne på stan? Hon provade en hel del skor men till slut hittade vi ett par som stämde på foten och hennes stil i en neutral Nude färg, kommer passa till alla hennes färger och kläder. Det blev även en väska och två lila blusar i olika modeller en lite festligare med kortare ärm och en med lång ärm och ståkrage (bild finns nedan).

Majlis var bland annat på jakt efter en blommig sommarklänning som vi redan tittat ut på Esprit men den fanns inte i denna butikens sortiment däremot sprang jag på ett par rutiga byxor i denna butik som var perfekta i både passform, mönster och färger. Eftersom hon har raka kroppssnitt nertill är ett rutig mönster perfekt.  Inne i favorit butiken Oasis blev det en blommig och en blå blus. Dessutom denna härligt knallgröna topp från Mango (på bild).

Kram kram Tina G

Butiker: Esprit, Gina Tricot, Zara, Mango och Bergqvist skor (Emporia)

Butiker: Oasis och Esprit (Emporia)