Hade en låång men mysig och givande shopping dag i onsdags. Vi stack redan vid 9 med tåget och och var hemma igen vid 21.30, lite trötta i kropp och knopp. Christina som var med berättade att hon egentligen inte har något intresse av att gå i affärer. Hon upplever det jobbigt att shoppa därför blir det att hon handlar något plagg här och där vilket leder till att i hennes garderob hänger blandat med varma och kalla färger och alla möjliga stilar o former. Utifrån det blir det känslan av att det är svårt att matcha ihop passande outfit. En ostrukturerad garderob där det saknas nyckelplagg är svårt att tänka klart till.

Christina kände sig nöjd över dagen då vi hittade byxor, skjorta, tröja, scarfar och en super snygg och tidlös kappa i mestadels ull till henne. Vi satsade på bra basplagg i färger som funkar fint att matcha ihop med vartannat allt. Tyvärr glömde jag att ta bilder i provhytten med alla kläder hon provade och investerade i. Så jag satte ihop ett kollage med liknande plagg. Men den fina kappa får ni ser henne i här iaf.

Vad jag handlade får ni se i ett annat inlägg..

Det blev en hel del mat och fika pauser för att fylla på energierna. Strax efter vi ätit upp vår super goda pastarätt gick brandlarmet i köpcentrat. Lite panik uppstod men som tur var fanns där inte allt för mycket folk i huset, efter vi stått ute en stund blåstes allt av och vi kunde återgå till vår shopping.

Nu önskar jag er alla en härlig fredag.

Kram kram Tina G
Alla kläder från Mango. Skor från Feetfirst och Deichmann


Tyvärr kan du inte trycka på länkar idag, gå in på respektive hemsida eller butik och kolla efter det du gillar.