Army jacket


Inlägget innehåller affiliateslänkar

Visade bilden på insta där jag testar en army/soldat jacka. Det var en hel del som gillade kläderna jag hade där så jag tänkte ger er tips på var ni kan hitta dessa kläder eller liknande med något olika prisklasser.

En del av er känner till att jag är svag för de mer maskulina snitten och stilen på kläder de syns nog också på bilderna att det stämmer rättså bra in på mig. Det tror jag även ni som inte känner mig kan se:)

Byxorna i boyfriend fit (Kappahl), ankelboots i Brogues stil (Zalando) och pricken över i:et jackan (Lindex) som fullgör den maskulina touchen.

Med ett klick på länken/länkarna över bilden kommer du direkt till plagget.

Kram kram Tina G

Ankelboots (liknande)

//

ankelboots (liknande)

//

jacka (liknande)

//

jacka (liknande)

//

byxa (liknande)

//

byxa (liknande)