Selfie pro

Dags för uppdatering här på bloggen. Måndagar hinns det inte riktigt med någon blogg längre, jobbar heldag i skolan sedan hem o laga mat och iväg på meditationskurs direkt. Meditationen var så efterlängtad nu har inte varit där på en månad det är min återhämtningsbrunn. Ett av mina sätt att behålla balans på in och utsida. Eftersom jag jobbar så mycket med det yttre med styling, hår, skönhet och med mycket olika människor så behöver jag ibland komma ner med fötterna på jorden. Yoga är ett annat verktyg jag använder.

När jag kom hem från meditationen väntade mig ett paket helt oväntat som min man hade köpt. Kolla in vilken stylish selfiestick han köpt till mig. Så fin med läderhandtag och guldigt stativ. Den heter Selfie pro och kom i fin låda med diverse tillbehör. Den går att vinkla och ställa in i olika höjdläge.

Happy me!

Röda naglar

Idag startade jag dagen med att ge mig själv en snyggare utsida. Nya fräscha naglar har varit och fixats. Oj vad det händer mycket med naglarna på 4-5 veckor, flera millimeters utväxt avmattat nagellack och kantstötta. Men det gör så mycket för helheten att händer och naglar är fräscha och i ordning.

Förut tog jag mig aldrig tid att unna mig själv någon behandling så jag kom fram till att jag i alla fall ville slippa att fixa naglarna själv. Nu sätter jag regelbundet upp tid för underhåll, perfekt för välbefinnandet.

Så igår kväll var fokus på insidan och idag utsidan= balans

Kram kram Tina G