Hej hej!

Förlåt att det inte kom något här på bloggen igår, vi firade ett av barnen som blev hela 13 år igår. Men det blev ett något annorlunda innehåll idag istället. Detta inlägg är nämligen i SAMARBETE med http://www.nordicdesignhub.com

Har kommit på mig själv att jag den senaste tiden börjat kolla lite extra på pärlhalsband och andra smycken och detaljer med pärlor på i butikerna. Därför kunde det inte passa bättre än att jag fick en förfrågan om jag ville göra ett samarbete med detta nätföretag och promota deras nyinkomna smycken som är gjorda i just pärlor. Det var detta som låg i paketet jag fick och skrev om förra gången.

Så fina med ett guldfärgat ankare som spänne till ett riktigt bra .

Man fick inte bara ett fint innehåll det skickas i fint paket också, Lulu´s Pearl!

Här är lite kort om produktinnehållet (som du även hittar på deras hemsida), vill du veta mer om dessa smycken kan du gå in på hemsidan och läsa:

Handknuten 10 mm glaspärla som ger dig den genuina känslan av riktiga pärlor med lite tyngd i. Det finns en handknuten knut mellan varje pärla för att extra hög kvalitet. Så om tråden mot förmodan skulle brista, kommer bara en pärla att falla lös snarare än hela strängen av pärlor. Knutarna mellan varje pärla förhindrar också att pärlorna skaver mot varandra.

Pärlor har mer varit ett smycke för den klassiska kvinnan men idag när man våg mixar och blandar olika smycken så är pärlorna ett spännande inslag blandat med andra stilar. Idag har jag använt pärlorna för att få balans och kvinnlighet till min mer maskulina outfit och stil.

Mera pärlor

Kom på att jag köpte ju en topp med fastsydda pärlor på axelpartiet i Spanien i somras på tal om att fastna för pärlor.

Uppmuntrar dig verkligen att gå in på http://www.nordicdesignhub.com  där finns fler fina saker att inspireras av.

Ha en fin dag// Kram kram Tina G