Hej!

Vårens hetaste färg är som ni kanske redan förstått rosa. Jag har satt ihop stilarna i rosa skepnad. Hoppas du gillar något av plaggen och accessoarerna. Den rosa färgen signalerar kvinnlighet och romantik. Med tanke på hur hård och kall världen och samhället visas upp idag så är det ingen dum ide´ att omge sig med denna färgen. Rosa finns i alla nyanser från varm till kall och från ljus till mörk, det finns en rosa färg för alla.

 

Börjar med Klassisk stil, med förslag på både klänning och byxor för olika kombinationer och tillfällen. I kall pudrig rosa.

KlänningskoscarfSkjortapumpsjackabyxa

 

 

Ruffig Naturlig stil, mixa och matcha med olika skor och byxor eller klänning till jackan. Även här kall rosa.

Jeanstopjackabootsbälteklänningskor

 

 

Romantisk stil i varma rosa toner. På hemsidan till den “rosa” cardigans med volanger står det att den är orange? om inte jag har blivit färgblind så tycker jag att den ser mer laxrosa ut.

klänningbyxa byxacardiganskorsneakerskofta

 

Tuff stil med rosa plagg. Tunikan kan du sätta till byxan eller investera i ett par matchande jeggings i skinn eller jeans.

tunikajeans camoskinnjackaskjortablus

 

 

Den dramatiska stilen kan följer vårens rosa trender genom att mönstermixa och matcha rött och rosa. Volanger är en lika stor trend som den rosa färgen i vår.

klänningjeanstopjackaskorsneakers

 

Visst är det härligt med alla ljusa färger som finns i butikerna nu? Önskar er alla en toppen helg. Här hemma blir det släktkalas för vår 10-åring.

Kram kram Tina G