Veckan, Rockfestival & Anine Bing

Hej hej! Oj oj vilken vecka fullt av mixat innehåll och det är inte slut än för här i lilla staden har rock festivalen vaknat till liv. Från och med igår kväll agerar jag chaufför fram och tillbaka för familjen som är helt galna i denna tillställning. Jag och mellan sonen har inte samma längtan efter rock eller festival. Men jag måste säga att det är en riktigt trevlig atmosfär där, med så många trevliga och glada människor. Har varit några gånger inne på området och kör såklart alltid ut där en runda och minglar runt utanför där det är mer som en marknad med massor av folk.

Idag gäller egen vård. Först fix av naglarna hos bästa Åsa Hallberg sen bär det vidare till min väninna Valentina som har bjudit för massage, tapas och vin. Kan det bli bättre inför helgen?

Rock- veckan till ära kör vi lite tuffare stylingtips nedan. Till er som har den tuffa stilkaraktären och ligger mer åt det “rockiga” hållet rekommenderar jag att kika på modeentreprenören Anine Bing och hennes egna klädmärke och stil. Bland annat gjorde hon ett samarbete att designa kläder till Gina Tricot i våras. I annat fall hittar du henne lätt på sociala forum som instagram eller bara googla hennes namn och hitta sidor där.

Trevlig fredag

Kram kram Tina G

 

Klänning (djurmönster)// Biker jacka// Boots

 

Kavaj// Jeans// Boots// Brillor// T-shirt