Hej hej alla bloggisar!

Hade ju tänkt komma igång med mer styling inlägg nu när jag landat i Sverige. Men vilken rivstart på jobbfronten. Långa jobbdagar dels i min studio med kunder och på mitt skoljobb på stylistprogrammet. Nästa vecka börjar eleverna så allt måste vara planerat och klart tills dess, jag ska ju även gå in och vikariera extra dagar för min närmaste kollega de kommande tre veckorna därför extra planering. Imorgon blir det heldags jobb med kunder. Tur jag gillar att jobba.

Jag lovar att komma igång med styling här igen när tiden räcker bättre till.

Jag måste visa vad vi gjorde idag på vårt kickoff med skoljobbet. Mina kunder imorgon kan vara glada att jag har armar och ben i behåll. På inbjudan från chefen stod det att man fick välja mellan minigolf eller höghöjdsbanan. Eftersom minigolf kan vara något av det tråkigaste jag vet föll valet på höghöjdbanan. Kan säga att jag inte hade en aning om vad det betydde men det blev jag varse idag.

Ja det första tre banorna var bra utmaningar (roliga och härliga med) men efter det tänkte jag lämna in handduken. Men det gick visst inte för sig för Malena en go kollega ville inte upp själv så jag hängde med även på den. Vet inte exakt höjd på den men mycket högre än de andra, kanske runt 5-7 meter högt. Och den absolut svåraste banan. Jag höll på att ge upp efter två hinder men fick bra pepp från kollegorna på marken vilket gjorde att jag kom vidare.

Instruktioner och guidning hur man får på sig selen.

Så här glad var jag innan jag kom upp…

Uppe på den första banan

Uppe på den sista och högsta banan. Ser ni mig?

Bjuder på en video av mitt fantastiskt graciösa hopp som var avslutningen på banan.

Som belöning blev vi bjudna på mat with a view på Åhus strand. En helt klart godkänd Fredag.

Snart sängdax, jobbedag imorgon. Önskar er alla en skön helg.

Kram kram Tina G