Nu är jag och yngste sonen Ilon klara att möta en kall vinter. Denna säsongen är den mest krävande för både plånboken och tiden som man lägger på att investera i “måste” grejer till barnen. Oj med grejer det blir Nya inomhus gympaskor, höstskor, fotbollsskor, mössor, vantar och jackor osv, allt detta gånger 3 pust! Nu kan jag i alla fall göra check på vinterjacka till tre av fem.

Ilons camofärgade jacka tjock och härlig med fleecad insida hittade jag på shopping rundan häromdagen och till ett mycket bra pris. När man är tio är klättra fortfarande kul då var det bra dragkedjor vid sidan som gör den lite långa jackan mer lekbar. Ilon blev jätteglad för sin nya varma coola jacka.

Jag köper inte ny vinterjacka varje år men det var dax nu. Har tittat efter en längre dunjacka i en av mina ljusa basfärger och lyckades hitta denna som är i en greige ton. En bra bas att sätta till vilken färg som helst. Som mamma till två fotbollsbarn blir det många kalla timmar vid sida av fotbollsplanen då behövs en riktigt varm jacka.

Idag bar det av till staden för att checka av de sista två par inomhus gympaskor o ett par fotbollsskor. Utomhus säsongen här i södra Sverige kan vara hela vintern om det inte snöar.

Ha en fin dag/ Kram kram Tina G