Hej! Annandag jul sista helgdagen som julen bjuder på i år. Och mellandagsrean har startat i de fysiska butikerna. Ska du ut och fynda och trängas med andra?

Tänk vad bra det är att vi kan välja om vi ska gå i butik och shoppa eller sitta hemma och klicka hem det vi vill ha. Personligen tycker jag det är bäst att handla ute i butik, jag upplever att det är lättast att se vilka plagg som passar att kombinera ihop eller med det som redan finns i ens garderob. Men för er som har svårt rent fysiskt eller kanske psykiskt att ge er ut till butikerna är nätshoppingen ett riktigt bra alternativ. Älskar att alla ges möjlighet att shoppa utifrån sina förutsättningar.

Reafynd till Tuff stil

Inlägget innehåller affiliateslänkar

Vi kör vidare med mellandag fynd till henne med Tuff stil. Precis som i gårdagens inlägg har jag tittat ut reaplagg till basgarderoben. Satsa på hög kvalitet till dina baskläder, det är de kläderna som används mest och med bra kvalitet används de under längst tid.

I vårt klimat är den tunna dunjackan mycket användbar och ett par hela snyggjeans går hem i alla läge. Tänk på att binda ihop färgerna som här på bilden med bälte och kängor i samma basfärg, ögat gillar den balans som skapas.

Kram kram Tina G

 

Dunjacka// Skjorta// Jeans// Blazer// Känga// Bälte

 

 

Stort Tack till er som läser bloggen. Om du är ny här får du gärna roa dig med att gå tillbaka bland alla inlägg och läsa, kanske hittar du något intressant. Tror du dessutom att det är fler som är intresserade av att läsa om styling, färg, form, vardag, resor eller något annat jag skrivit om på bloggen blir jag mer än glad om du DELAR mina inlägg vidare. Ni vet väl även om att jag blir glad om ni kommenterar inläggen i bloggen.