Byxor & Kavajer

Inlägget innehåller affliateslänkar

Hejsan! Rean är igång. Har ni fyndat något än? Till mig själv har jag varken kikat på nätet eller i butikerna. Vi åker till vårt Spanien nästa vecka därför sparar jag min reashopping till dess. Hittar alltid kläder där, dessutom ska vi i familjen gå all in för att hitta outfits till bröllopet vi ska på i Juli.

Men några reaklipp till basgarderoben har jag tittat ut till dagens inlägg. Mitt tips är nämligen att passa på köpa kvalitetskläder i något bättre/dyrare märke till din basgarderob. Så vad är inte bättre då än att köpa dessa på rean? När du vet din stil, färger och kroppsliga proportioner och följer det när du handlar så blir det rätt och då blir de kläderna tidlösa och har en lång hållbarhet i garderoben. På det viset sparar vi vår miljö för det blir mindre konsumtion.

Kram kram Tina G

Jeans// Kostymbyxa grå// Chinos beige// Kostymbyxa marinblå// Byxa m knytband svart

 

 

Kavaj mönster// Kavaj grå// Kavaj/jacka beige// Kavaj marinblå// Kavaj svart