Att planera och tänka igenom sin klädsel inför viktiga möten eller situationer kan vara nyckeln till framgång och lyckat resultat. Som jag har skrivit om i tidigare inlägg så signalerar du olika med din stil och i högsta grad färgvalen på din outfit. Mer om det här https://stylebytinag.se/signalera-mera/ .

Härom dagen hade jag ett möte där jag ville vinna fördel och få en lyckad utgång. Helt enkelt ville jag ha igenom min vilja. Det var ett formellt möte som mest riktade sig administrativ och det var inkomst baserat.

Så Hur tänkte jag då?

Jag valde “min” blåa färg på skjortan, för bra kommunikation och formalitet. Genomgående varm beige färg på kostymbyxor och jumper för enhetlighet och exklusivt intryck på min outfit. Adderade en mörkare basfärg på bältet. Jag använder guld vad gäller smycken det är min bäst passande metall.

Jag gick ifrån mötet mycket nöjd och glad.

20160926-dsc_4805

Vill du veta mer hur din mest fördelaktiga färgställning och klädsel kan se ut, tveka inte att höra av dig under kontakt på min hemsida stylebytinag.se så återkommer jag med förslag på tider att boka in dig på.

Kram kram Tina G