Förberedelser

Hej hej! Hoppas allt är fint med er. Idag följer jag verkligen min punktlista för att hinna med allt, förberedelser inför morgondagen står först sen är det dagens uppdrag att ta tag i.

Imorgon väntar jag ett helt gäng damer som bokat heldag med mig och deras olika val av styling bland annat färg/ stilanalys och hårstyling. Eftersom vi ska tillbringa hela dagen ihop tänkte jag överraska med en hemmagjord goefika kanske från äppleträdet. Till lunch blir det en urgod kyckling/pasta- sallad som jag redan idag har gjort så den kan gosa till sig under natten och bli som bäst.

Även schemat för morgondagen är lagt, allt för en så smidig och lättjobbad dag som är möjligt. Älskar att ha struktur och koll men inte för långt innan då blir jag bara stressad.

För att det ska bli trevligt även för de som får vänta på sin tur under dagen blir det ett dopp i spabadet med en härlig ansiktsmask på, de kommer också att kunna roa sig med att göra handmask. Så hoppas jag att vi ska hinna med en lite sväng till lilla staden och kika på passande kläder efter analyserna.

Nej nu måste jag fixa vidare innan dagens kunder kommer. Återkommer här med bilder från morgondagen.

Kram kram Tina G