Digital styling, event uppdrag, stilguider och återhämtning

Hejsan alla fina! Har den senaste tiden fått in så många roliga uppdrag och förfrågningar på tjänster jag har och gärna jobbar mer med.

Följer just nu upp en digital styling med en kund 30 mil bort . Denna gång är det en kund som får hjälp med att välja “rätt” glasögonbågar utifrån hennes personliga färger och ansiktsdrag. Även slipade solglasögon. Inga större problem att det är ett stort avstånd. Hon håller mig uppdaterad men är ändå riktigt nyfiken på vilka val hon slutligen gjorde.

Fick en spännande förfrågan om styling på ett stort event som jag utan tvekan tackade ja till. Det får bli ett eget inlägg om det. Den 5e med destination Malmö gäller det och det ska bli såå roligt, ser verkligen fram emot den dagen.

Har haft så många färg och stilkunder så mitt lager av färgkartorna tagit slut (tar hem nya så klart). Med dessa kunder följer lite efterarbete i form av att sätta ihop personliga stilguider. Alla har olika förutsättningar så det går inte att bara kopiera tidigare kunders stilguider. Jag knåpar ihop guiden med ren faktainformation där kunder får förståelse för sin kropps proportioner och hur de kan tänka kring lämpliga modeller på sin outfit. Även personlig del med förslag på passande klädmärke, butiker och lite annat bra att veta. Sen skiljer sig den manliga och kvinnliga stilguiden något i information.

Att vara dedikerad till sitt jobb (som nog mer är ett kall och livsstil) gör att sinnet jämt tänker och ser färg och form. Kan ibland vakna av att jag “jobbar” eller när jag ser någon på tex TV som har snygg färgkombo på sin klädsel tänker jag genast på mina kunder osv. Att följa upp och stödja mina kunder efter att mitt jobb är klart är en självklarhet för mig. Någon gång ibland guidar jag kunden via messinger när hon skickar bilder från provhytten osv

På söndag är det studentbal och då står det håruppsättning på schemat inte så tokigt det heller. Men just idag har jag inga personliga uppdrag så det blir återhämtning och en dag för kreativitet på andra plan. Blogg, plantera om blommor. städa och kalas, det kallas att skapa balans i livet.

Ha nu en fab fredag vänner, det tänker jag ha.

Kram kram Tina G