Stolt, glad och tacksam

Hejsan alla fina läsare! Som jag skrivit i ett tidigare inlägg att jag även har tjänster och hjälper människor med personlig styling på distans och därmed digitalt. Senaste veckan har jag hjälpt Katrin i Göteborg att hitta rätt glasögonbågar och solglasögen (slipade) utifrån hennes personliga drag som jag har analyserar genom foto och en del personliga frågor. Anledningen till att hon kontaktade mig för hjälp var att hon redan hade köpt nya glasögon + solglasögon men trivdes inte med dom och i köpet ingick att få lov att byta om hon inte trivdes. Många tycker det är svårt att hitta rätt bland alla mängder av bågar i alla dess former, färger och stilar så kände även Katrin.

Men så öppnade jag min mailbox igår kväll och det gick ett rus av tacksamhet genom kropp och själ när jag läste vad Katrin skrev till och om mig efter att hon äntligen nu är klar med sitt val av bågar.

Frågade Katrin om jag fick stoltsera med hennes fina mail här på bloggen och det fick jag, så här kommer det:)

Feed back

Hej Tina!

Först av allt, tack för din rådgivning. Du har varit till stor hjälp! Det blev Lindbergs netta båge med en brun färg samt de ”fräcka” solglasögonen från Prada.  Blir nog bra. Jag läste åter igenom alla dina tips och råd som du skickade till mig och allt stämmer så väl in på mig. Jag upptäckte, då jag provade olika glasögon, att när jag följde dina råd så passade de flesta glasögon jag provade bra. Nu behövde  jag inte testa stora stela glasögon för jag vet att de inte klär mig! Det märks att du har  lång erfarenhet och bred kunskap och framförallt märks det att du älskar ditt jobb.

Hur hittade jag dig kanske du undrar? Jag tror att jag läste någon blogg som du kommenterat i. Såg då att det stod något med ”style” i namnet så jag tryckte på din kommentar och kom då till din sida. Jag tycker att din blogg är väldigt informativ, du ger kunskap på ett lättsamt sätt, tips och råd som är enkla att ta till sig. Det märks att du har bred kunskap och du förmedlar tipsen på ett trevligt sätt. Du verkar verkligen brinna för ditt yrke!

Ännu än gång, ett stort tack! Det var även snällt av dig att ta dig tid att svara på mina mail då jag var obeslutsam. Det var till stor hjälp i mitt beslut.

-Jag återkommer gärna till dig!

Med vänlig hälsning
Katrin 

 

Tack snälla Katrin för ditt fina mail! Vilken bekräftelse, kunde väl inte bli gladare, så idag fick det bli glad-bilder på mig:)

Kram kram Tina