Personlig styling i grupp

Personlig styling i grupp

Stil färg och hårstyling

Halloj alla fina! Efter en minst sagt fullspäckad, rolig och supertrevlig gårdag tar jag mig en “ledig” dag. Lovade ju er att berätta hur det gick och visa bilder från dagen. Ibland lovar man lite för mycket, blev påmind om hur svårt det är att vara fotograf till bloggen samtidigt som jag ska utföra alla inbokade uppdrag själv. När jag kollar igenom bildmaterialet från gårdagen har jag tyvärr inte med allt som hände under dagen inte heller blev det särskilt bra fotograferat det jag väl hann med. Men några bilder blev det allt ändå.

Vad jag däremot kan säga är att allt gick enligt planen och vad jag uppfattade av alla lady´s var de nöjda och hade en mer än vanligt “lyxig” tisdag.

Började med att bjuda på frukost och berättade lite om dagens schema. Sedan satte jag igång med de två första kunderna Lisbeth och Annika som bokat färg och stilanalys. Under tiden hoppade de andra två i spabadet med kolmask i ansiktet. De hann även med en skön stund i solstolarna innan vi andra var klara och kunde slå oss ner för en gemensam lunch på terrassen.

Mätta och belåtna gick vi ner på en stunds shopping i lilla staden där vi hittade en hel del plagg men också inspiration för en av kunderna som mer eller mindre syr alla sina kläder. Vi tittade på passande färger, snitt, lämpliga och olämpliga byxmodeller och alla andra viktiga detaljer som stämmer in i deras stilar. Det blev en hel del aha upplevelser när de testade modeller och färger de aldrig skulle tittat på ens.

Väl hemma i studion kapade vi av en rejäl bit på Ulrikas hår och fräschade upp med ny bottenfärg och slingor. Valde att styla hennes hår neråt/inåt denna gång men frisyren är klippt så hon kan variera sin styling i vilken riktning hon än känner för, till och med ska det fungera fint att bara självtorka denna frisyr.

Under tiden hon satt med färgen samlades vi för en fika med kaffe, äppelpaj och vaniljsås.

Tror nog att det cirkulerar en hel del förvirrade tankar kring färg, form och stil hos dom nu som kommer att landa in med tiden. Sen finns ju jag som vidare stöd med deras uppbyggnad av en perfekt fungerade garderob i deras personliga stil.

Kram kram Tina G

 

Här provar Lisbeth en byxmodell med hög midja som är ett av knepen för att visuellt förlänga en något kort benlängd. Detta blev en favorit hos henne hon fick även upp ögonen för att använda en ljusare byxa även om hösten är på väg. Tipset till ljus byxa i övergången av årstid är att hålla en enhetlig styling i varma och ljusa nyanser, fräscht och med en känsla av att hålla kvar sommaren ett bit in på hösten.

Denna top passar i stil. mönster men framför allt färgerna till Lisbeths hudton. Puffärmen breddar henne för mycket så det kommer att plockas bort och göras om till en ärm utan puff.

Annika testar en top som är helt rätt för henne i färg (Dusty Pink) men tyvärr stämde inte modellen och snitten så bra. Det är bättre att öppna upp halsringningen till V-ringning och ta med ett par sömmar under bysten för att skapa en form/midja.

Ulrika som jag hjälpte ta fram sin stil och färg för ett par år sedan hittade helt rätt med färg, stil och form i detta sofistikerade set. Byxan kommer blir fin även till ett par snygga varmt bruna stövlar längre fram när det blir kallare ute.

Om författaren:

4 Comments

 1. Birgitta Gårdner 2018-08-22 at 17:50

  Vi var ett gäng supernöjda fnittriga kvinnor som lämnade Sölvesborg igår, det skojades om att byta några plagg med varandra som då skulle passa bättre enligt den nya färgpaletten. Det är verkligen en stor aha- upplevelse detta att färger har så stor betydelse för vårt välmående.
  Vill rekommendera andra att göra som vi, dra ihop ett litet gäng och boka en dag hos Tina G. Underbart kul!

  • Tina Gårdner 2018-08-22 at 18:31

   Det är alltid lika härligt att vara med på andra människors resor mot ett en lättanvänd och personligt anpassad garderob. För att inte tala om känslan när kunderna med egna ögon ser vilken skillnad det blir för utseendet med “rätt” färg mot ansiktet. Och när kunden upptäcker att det blir lättare att hittar rätt modell och stil på kläderna som inte bara ser bra ut på utan också förstärker deras fördelaktiga drag som kan höja självkänslan. Att ha skaffat sig kunskap hur man med små knep kan klä sig längre, smalare, bredare eller vad man nu önskar. Listan kan göras lång om alla fördelar i detta ämne. Jag är så glad över att ni alla inkl dig Birgitta som bara var sällskapsdam fick en skön dag. Tack för att ni tog er tid att åka hela vägen för stil, färg och hårstyling och att jag fick tillbringa dagen med er alla härliga Ladies:)

 2. Lina Gårdner 2018-08-23 at 08:50

  Härligt gäng vackra damer 🙂 Kul att läsa och se foton!

  • Tina Gårdner 2018-08-24 at 07:12

   En härlig dag för alla inblandade:)

Kommentarerna är stängda på detta inlägg.