Hej!

Denna veckan har jag satt ihop ett antal personliga stilguider och skickat hem till kunder som gjort en hel personlig shopping eller om de enbart gjort stilanalys. Att enbart boka tid för att göra en stilanalys kan ta dig hur långt som helst när det gäller att kunna välja rätt kläder till dina personliga drag. I stilanalysen tar vi fram:

  1. Kroppens proportioner, här mäts det fram med hjälp av band hur dina olika proportioner är i balans med varandra. Med denna kunskap kan du klä dig så att det visuellt ser balanserat ut tex. vid smalare axelparti eller kortare ben m.m
  2. Kroppens snitt, här bestämmer din benstomme om du är rundad eller rak. Utifrån den vetskapen vet du vilka snitt kläderna ska ha för att sitta så bra som möjligt och dessutom kännas rätt mot din kropp.
  3. Kroppsmåtten, talar om vilken storlek på accessoarer, mönster, tyngd på tyg m.m som är mest fördelaktiga till dina personliga mått.
  4. Ansiktsdragen, när du vet vilka drag ditt ansikte har kan du välja den mest fördelaktiga huvudbonad, örhänge, glasögonbåge, frisyr och ev. halsringning på din tröja osv.

Med all denna information kan det bli lite mycket att memorera och ta in på en gång. Därför är det bra att få ner det på pränt i en fin personlig stilguide..

Så här är en personlig stilguide uppbyggd bild 1. front bild 2. uppslaget med all text om dina personliga drag och man kan även beställa bonusmaterial med förslag i form av bilder av snitt, frisyr, form osv. Allt är väldigt detaljerat.

img_3804img_3807-collage

Efter du gjort färg och stilanalys blir du så kunnig angående dina personliga drag att du blir din egen stylist. Du börjar se på kläderna med andra ögon och kan själv avgöra om plagget är rätt till och för dig. Detta mina vänner är en väldigt tillfredställande upplevelse!

Allt gott till er <3

Kram kram Tina G