Vardag, fest, kläder och makeup

Inlägget innehåller affiliateslänkar

Hejsan alla! Hoppas ni har en härlig helg. Vi har varit på stranden och vid bassängerna idag för första gången i år. Vet att många redan hunnit bada och haft sköna dagar på stranden men det har varit någon varje dag som gjort att vi inte kommer iväg, men idag äntligen blev det av. Nog om mig och över till stil och styling istället.

Utifrån min styling kund jag hade igår har jag satt ihop outfit inspo i hennes stil, färg och livsstil. Hon är ljus och kall i sina egna färger och är i grundstil Naturlig. Jag har även utgått från hennes kroppsproportioner och snitt i mina val.

Efter vi satt färg och stil på plats på henne la jag även en makeup, vi tittade på passande färger och produkter som hon enkelt kan använda när hon ska sminka sig. Den Naturliga stilkaraktären gillar oftast att hålla makeupen naturlig och enkel inget undantag för min kund i går.

Min rekommendation till mer naturlig makeup är att välja en CC- kräm istället för foundation, varför? jo foundation är betydligt mer täckande och har andra egenskaper än CC- kräm. CC krämen är mer transparent men jobbar ändå bort rödhet i huden. CC står för color correcting och har egenskaper som återfuktning, primer, lättare foundation och solskydd på en och samma gång. Sedan valde jag en duo ögonskugga i kall brun och ljus beige till vardags makeupen som kan enkelt förvandlas till kvälls/fest make med en grön skugga som jag la vid undre fransraden. På kinderna valde jag en kall rosa tonad rouge för naturlig fräschhet. Till vardags brun mascara som ger ett mjukare intryck och vill man krydda till fest ta svart mascara för skarpare kontrast.

Något du är intresserad av här så klickar du bara på lämplig länk som tar dig vidare till produkten eller plagget.

Ha en fortsatt skön söndag

Kram kram Tina G

 

Blus Blå// Byxa marinblå// Byxa vit// Kofta// Espandrillos// Väska

 

Väska// Skor// Klänning vit// Klänning rosa// Ballerina skor// Väska grå

 

CC- kräm// Rouge// Mascara svart// Mascara brun YSL// Ögonskuggor palett// Lipgloss