Det blev en riktigt bra shopping runda igår med min fina kund Pia. För att inte tala om att vi satte rekord tid i effektiv shopping. På bara en och en halv timme fyllde vi flera luckor i Pias garderob. Vilket jag vet att Pia tyckte var perfekt eftersom hon inte har klädshopping som favorit syssla.

I våras påbörjade vi hela proceduren för henne med färg och stilkonsultation och nu var det dax att börja investera i “rätt” kläder. Hon använder mest byxor men börjat känna för att ha mer klänning. Det blev två par byxor, blus, tröja, två klänningar, kofta och fyra par skor.

Det är bra att inte stressa fram en ny och mer genomtänkt garderob och därför är det sunt att investera lite i omgångar. Tänk på att en garderob som är uppbyggd utifrån ens egna proportioner, färger och stil är en hållbar garderob.

Varma färger speglar Pia allra bäst, hon är balanserad i kroppens proportioner och hennes stil är Naturlig. Pia prioriterar att kläderna är bekväma och sköna på. Hon känner att det är svårt att se en helhet när det ska köpas kläder och då blir det massa enstaka plagg från olika butiker som är svåra att kombinera. Som många shoppingkunder uttrycker sig gjorde även Pia “dessa plaggen hade jag aldrig tänkt på att prova”. Vi är ganska fast i vårt tänk kring bland annat kläder, vi går till samma butiker och tittar på liknande plagg från gång till gång. Ett förslag är att våga prova det du aldrig trodde du kunde ha eller gå in i butiker du aldrig varit i, lovar att du kommer bli förvånad hur bra det kan bli.

Jag hade tittat ut baskläder i mestadels Pias basfärger, för att börja bygga garderob på.

Modellerna på skorna till Pia känns som dom täcker behovet för många olika situationer. De passar fint ihop i både färg och stil tillsammans med kläderna.

Nu önskar jag er en skön och mysig fredag.

Kram kram Tina G

Vilken färg funkar bäst? Ljusblå eller Roströd?Denna olivgröna klänning blev en favorit!