Personal shopping på Kappahl 

Hej hej! Jag tog chansen och bokade in en personal shopping tid på Kappahl igår när de hade Melloyra i helgen. De hade olika erbjudande som tex. personal shopping och/eller makeup.

Varför bokade då jag in detta? Borde inte jag kunna detta själv? Jo jo jo så klart vet jag vilken sorts kläder, modeller, färger och butiker som har mina bästa kläder. Men nyfiken som jag är tänkte jag att jag ville se hur andra jobbar med detta yrke det kan ju även ge mig nya perspektiv och ny inspiration. Det går ju heller inte att sticka under stolen med att det är skönt att ha någon annan som hämtar storlekar men också som tänker till om och mig och mina behov. Och tänk att bara få ösa på och prova prova prova utan att ha stress och annat som ska göras, helt enkelt att få prova klart, GÖTT!  Vilken modeller ska det vara? Randigt eller prickigt? Blått eller Korall? Skinnkjol eller klassisk pennkjol? Brett skärp eller smalt?

Jag gick in med helt öppna ögon och hade inga tankar och förväntningar (provade t.o.m svarta kläder;). De fick utgå från sitt tänk om mig.

Summa summarum! Efter 2 timmars provande. Konstaterades det från både min vy och de som hjälpte mig, Vilken modeller ska det vara? Randigt eller prickigt? Blått eller Korall? Skinnkjol eller klassisk pennkjol? Brett skärp eller smalt? osv.

Ett stort plus till tjejerna som hjälpte mig. Så engagerade, kunniga och uppriktigt intresserade av mig. Det kändes att det fanns kunskap i både färgseende, snitt, stil och olika matchningar.

Åter igen stort TACK till tjejerna på Kappahl Kristianstad.

Idag får ni en inblick i provhytten  med allt vad det innebär, roliga miner, skiftande ljus, gråvita ben, färger och en något dammig spegel, he he. Visar er bilder en annan dag på vad jag köpte, för det blev i alla fall några finingar;)

Kram kram Tina G