Hej!

Hoppas er alla helgons helg varit ledig och skön!

Min plan för bloggen framöver är att inläggen ska komma ut måndag och fredag och de veckor det finns tid kommer det ut fler inlägg. Passar också på att fråga om det är något ni läsare önskar att jag skriver om i temat stil, utseende eller välmående? Vissa perioder kör jag teman och då kan det vara bra som ny läsare att gå tillbaka bland inläggen för att få den röda tråden på ämnet.

Förra veckan skrev jag om kroppslinjerna på den nedre kroppshalvan (benen), denna veckas fokus blir kroppslinjerna på övre kroppshalvan (midjan och upp). Idag visas bilder på lämpliga snitt och modeller till den övre kroppshalva med raka linjer.

Skjorta, i klassisk stil med ett styvare material, kantiga kragar och rakt sydda snitt, allt detta speglar den raka övre kroppshalva fint.

po221e002-k1122

Blus, till festligt tillfälle med raka detaljer som kantig kragen vid halsringningen och tvär kant nertill.

mk121e02g-m1112

Rutig skjorta, med kantig krage, raka påsydda bröstfickor och det rutiga mönstret som passar på en rak överdel.

on321e0jz-k1112

Blus, med raka snitt, rutmönster, markerat ärmslut och nedre kant.

an621ea1n-g1110

 

Topp, tvärrandig polotröja med rak stickning vid ärmslut matchar bra till dig som är rak i kroppslinjerna.

nl021i05m-q1112

Då var vi klara för denna gång med den raka övre kroppslinjen, nästa gång skriver jag om tips på överdelar till den rundade övre kroppshalvan. Hoppas du fått lite tips hur du kan tänka när det ska väljas toppar och överdelar till din garderob. Något jag inte visar idag är kavaj, jack och koftmodeller som passar till det raka snittet, det får bli en annan gång.Tänk på att detta är förslag på utseende på toppar för kroppslinjerna, sedan har du även din stil som behöver tillgodoses men det har jag skrivit om i andra blogginlägg.

Du är välkommen att boka tid för rådgivning/analys på hemsidan under kontakt.

Soliga hälsningar//  Tina G