Hej!

Sist ut i temat kroppslinjer riktar sig till er med den rundade formen på övre kroppshalvan. Jag valt ut och tittat på tröjor och blusar denna gången. Det finns så mycket mer som tex koftor, kavajer och andra inne jackor som passar bra till denna kroppslinje men det får jag skriva om i annat inlägg.

Till en rundad kroppshalva passar det med mjuka följsamma material. Helst inga skarpa kanter eller raka markeringar det kan lätt bli att det skär in eller gör markering som inte är så smickrande. Något som fungerar bra är rundade halsringningar, samlade veck och mjuka rundade mönster gör en fin spegling av kroppshalvan.

 

Stickad tröja, med följsamt material med mjuk struktur rundad halsringning och raglanärm

75527391502

 

Blus, här är det prickarna, de samlade vecken i halsringningen, raglanärm och ärmsluten som gör denna blus passande en rundad övre kroppshalva

f0821e005-q1112

Topp, festlig topp med fördelaktiga veck över bysten en mjukt formad halsringning och en lätt figursydd silouette

co121e078-c1112

Blus, dramatisk stil med mjukt mönster, samlade veck vid ärmslut och nerhasad ärm dessutom slinkigt material

t0g21e00j-k1112

Tröja, i polostil med rundade axelparti och följsamt finstickat material

sa321i02b-b1110

Animal print tröja, mjukt rundat mönster med bra axelparti. För er som behöver balansera upp benlängden passar liknande trekvarts ärm som denna tröja.

wp021j000-o1110Då var detta det sista om våra kroppslinjer. I början kan det kännas som det är mycket att ta hänsyn till när det gäller att hitta rätt stil och form på kläder men ju mer man vet och lär sig (speciellt om sig själv) blir det lättare att hitta rätt på en gång och då sparar du in tid istället. Dessutom kommer du att göra färre felköp som oftast är både irriterande och dyrt.

Jag hoppas i alla fall att du har fått en liten hint om vad som fungerar till din kropp med dessa inlägg. Gå gärna tillbaka i mina senaste inlägg om kroppslinjer så du får en helhet med både övre och nedre kroppshalvorna. Är du osäker och känner att du vill ta hjälp tveka inte att höra av dig så jobbar vi fram vad som är allra mest fördelaktigt till dig och dina personlig drag. För kontakt gå in på stylebytinag.se under kontakt och skicka förfrågan till mig.

Önskar alla läsare en riktigt härlig och stilfull helg

Kram Tina G