Hej!

Tittar inom lite kort här!

Tänkte visa min outfit jag valde att ha idag när jag hade möte angående ett reportage i en tidning. Inte läge att vara för uppklädd men inte heller för lite. Kan vara svårt med vad som är lagom inför vissa sammanhang.

Kavajen/innejackan är en av mina absoluta favoriter i garderoben, så skön och lättskött. Givetvis i min varma färg. Ni vet det där plagget som åker på när inget annat vekar falla en i smak. Tyvärr finns den inte kvar i samma färg som jag har men du kan hitta den HÄR i annan färg. Väldigt prisvärd och om du investerar i en så satsa på någon av dina basfärger för lång tids glädje av den. Skorna är ett annat kap som jag bara älskar. De är från märke Tamaris helt i skinn så sköna att dom går att ha på sig i flera timmar utan ont i fötterna. Jag har köpt mina i en fysisk butik (rea fynd:) men du kan hitta skor i det märket HÄR, finns i olika färger och modeller. Jeansen kommer jag tyvärr inte ihåg vart de kommer ifrån. En tunn och slinkig vit t-shirt (H&M) får liv med ett blingigt halsband. Du hittar ett liknande  HÄR.

Sen har jag varit och fixat naglar. Det känns så skönt att få gå och ta hand om sig själv lite. Det är många år sedan jag för sista gången jag gjorde det gick det tyvärr inte så bra, hon filade ner totalt på sidorna vilket tog flera månader att gå tillbaka till normalt tillstånd. Egentligen har jag bra egna naglar men just på vintern blir de lite mer sköra och går av lite lättare. Jag har en del föredrag inom styling som jag ska hålla i framöver, då vill jag se lite fräschare ut om händerna. Jag valde en neutral varmbeige färg för att det ska passa till alla mina andra färger på tex. kläder.

Så nöjd! Tack Åsa Hallberg på NailsbyHallberg.

Kram kram Tina G