Om mig

/Om mig
Om mig 2017-09-19T18:31:44+00:00

Efter 24 år i skönhetsbranschen är nu alla bitar på plats, från frisör till helhetsstylist och yrkeslärare. Under mina år har jag uppdaterat mitt intresse för styling med alla tänkbara utbildningar.

Idag har jag friheten att jobba med en mängd olika uppdrag inom mina utbildningsområden så som:
– Personal shopping, t.ex. Färg- och stilanalys mm
– Hår, allt förekommande inom frisöryrket
– Föredrag och utbildning
– Yrkeslärare

Klicka här för att läsa mer om mina tjänster!

Förutom dessa uppdrag så driver jag denna blogg med temat styling. Här skriver jag om allt från styling tips, trender och mode till mina lite djupare tankar hur det vi jobbar med på utsidan faktiskt gör en stor förändring på insidan. Jag har under mina år i branschen mött många människor det har gett mig en djup insikt om att kläder, hår, styling, färg och form är verktyg vi kan använda för att även skapa ett inre välbefinnande mer om det på bloggen.

Bild på Tina Gårdner

Min bakgrund

1992 tog jag klivet ut från frisörskolan till arbetslivet. Min ständiga jakt på utveckling har tagit mig runt på många olika salonger och med det även utbildningar.

1999 flyttade jag från min hemstad och hamnade på en salong där alla anställda fick utbildning inom make up, nagelteknologi, stil och färganalys.

2005 examinerade jag mig till Frisörmästare vilket är den högsta utmärkelsen inom frisörvärlden. Allt detta har jag integrerat i mitt frisörverksamma liv.

2008 startade jag min egen frisörsalong, Villa Strå AB.

2012 valde jag att börja jobba deltid på ett gymnasium på stylistprogrammet. Detta gjorde att jag kunde ”knyta ihop säcken” till min affärsidé som jag jobbar utifrån idag. Jag är högskoleutbildad yrkeslärare inom följande områden: Frisör, Stylist och Entreprenörskap och kan även stoltsera med en Certifiering inom personal shopping. Som yrkeslärare utbildar jag eleverna inom hårstyling, stil, färg och mode.

 

Här hittar du mina senaste blogg-inlägg

Sax vs maskin

By | 2018-04-21|Categories: Hårstyles|

Klippa eller raka Hej alla fina! Hoppas ni har det bra i vår solen. Perfekt dag att putsa fönster och dra en vända med gräsklippare för första gången i år. Mellan sonen kom hem härom dagen och hade bestämt sig för att raka av sitt hår (Hjälllp tänkte jag). Jag har inte fått klippa en endaste millimeter på hans hår på ett helt år nästan och så ska han helt [...]

På Bloggen