Om mig

/Om mig
Om mig2017-09-19T18:31:44+00:00

Efter 24 år i skönhetsbranschen är nu alla bitar på plats, från frisör till helhetsstylist och yrkeslärare. Under mina år har jag uppdaterat mitt intresse för styling med alla tänkbara utbildningar.

Idag har jag friheten att jobba med en mängd olika uppdrag inom mina utbildningsområden så som:
– Personal shopping, t.ex. Färg- och stilanalys mm
– Hår, allt förekommande inom frisöryrket
– Föredrag och utbildning
– Yrkeslärare

Klicka här för att läsa mer om mina tjänster!

Förutom dessa uppdrag så driver jag denna blogg med temat styling. Här skriver jag om allt från styling tips, trender och mode till mina lite djupare tankar hur det vi jobbar med på utsidan faktiskt gör en stor förändring på insidan. Jag har under mina år i branschen mött många människor det har gett mig en djup insikt om att kläder, hår, styling, färg och form är verktyg vi kan använda för att även skapa ett inre välbefinnande mer om det på bloggen.

Bild på Tina Gårdner

Min bakgrund

1992 tog jag klivet ut från frisörskolan till arbetslivet. Min ständiga jakt på utveckling har tagit mig runt på många olika salonger och med det även utbildningar.

1999 flyttade jag från min hemstad och hamnade på en salong där alla anställda fick utbildning inom make up, nagelteknologi, stil och färganalys.

2005 examinerade jag mig till Frisörmästare vilket är den högsta utmärkelsen inom frisörvärlden. Allt detta har jag integrerat i mitt frisörverksamma liv.

2008 startade jag min egen frisörsalong, Villa Strå AB.

2012 valde jag att börja jobba deltid på ett gymnasium på stylistprogrammet. Detta gjorde att jag kunde ”knyta ihop säcken” till min affärsidé som jag jobbar utifrån idag. Jag är högskoleutbildad yrkeslärare inom följande områden: Frisör, Stylist och Entreprenörskap och kan även stoltsera med en Certifiering inom personal shopping. Som yrkeslärare utbildar jag eleverna inom hårstyling, stil, färg och mode.

 

Här hittar du mina senaste blogg-inlägg

Kreativ reastyle

By |2018-07-17|Categories: Outfits, Stilkaraktärer|

Sommarrea Dramatisk stil Inlägget innehåller affiliateslänkar Goddag på er! Fortsättning följer av temat rea inspiration även idag. Turen har kommit till er med den Dramatisk/kreativa stilen. Inte riktigt men nästan som den Romantiska stilkaraktären kan sommaren vara en befriande tid för denna stilkaraktär, eftersom båda dessa stilar har en dragning åt mycket färg och en hel del mönster i sina klädval. På sommaren väljer vi svenskar generellt sett att ha [...]

På Bloggen