Hej hej!

Tänkte visa första laddningen med kläder som investerats till höstgarderoben. Det är rea och de spanska butikerna har vad jag gillar. Därför passar jag på att shoppa när jag väl är här. Blir nog en runda shopping till innan hemfärd.

Som jag skrivit tidigare är kostymbyxan min favorit. Hittade en modell som passade mina proportioner så jag köpte två par. Basic och lättanvänt med de Beige och lite mer power med de röda. Hittade också ett par i “gubbmodell” i min ena basfärg greige, fick flashback och var tvungen att köpa dom. Hög midja, knappar nere på byxbenen och veck fram, “gotta love em”. Tänk med en grövre känga till…

Den grovstickade tröjan blir nog mitt favvoplagg i höst, så användbar till allt byxa, kjol, shorts ja allt.

Hittade äntligen ett par sneakers som föll i min smak dessutom helt i skinn (har svårt för syntet material på skor). Sportiga och samtidigt lite stylish i sitt guldskinn. Och en lite mindre modell på väska som variation och när det inte behövs något större utrymme.

Bra grund/bas till höstens garderob. Ha en fortsatt bra vecka.

Kram kram Tina G