Hej och God fortsättning på det nya året!

Hoppas ni hade en fantastisk nyårs afton, hur ni än firade. Blev det några löften? Jag själv väljer bort löften och reflekterar över det gångna året och över vilka mål som jag ser framför mig och vill ta mina kliv mot i det nya, både på det personliga planet och för karriären.

Mitt 2016 bestod av många avslut, det var avslut för mitt gamla företag, min stylistlärartjänst, högskolestudier och andra utbildningar som jag stängde dörren om. Mot slutet av 2016 vände det och jag startade upp mitt andra företag i livet, Style by Tina G. Under 2017 ser jag fram emot härliga möten med styling- kunder, garderobsrensningar, grupp styling, föredrag och ett blomstrande företag. Andra mål i sikte under det nya året är samarbete med andra företag i form av events och evenemang inom styling och sist men inte minst nyheter och skapande av kurser och utbildningar inom styling från topp till tå. Så stay tuned!

Något vi alla kan se fram emot är alla härliga vårnyheter i butikerna. Den bästa tiden på klädåret är snart här. Precis som många av oss längtar efter våren och ljuset får vi även en längtan efter att köpa nya härliga plagg till vår garderob. Kanske också rensa ut ur garderoben för att ge plats åt det nya. Det är en känsla av lättnad att rensa ut gamla oanvända kläder, prova! Är du intresserad av hur du kan få hjälp med och hur det går till vid en garderobsrensning kan du läsa mer om det HÄR.

Under tiden vi väntar på vårens härligheter finns det massor fint att fynda på rean. Ett bra tips är att du passar på att investera outfit i din rätta stil och färg nu på rean och kompletterar med det i din koordinerade garderob, eller om du spanat på dyra märkesplagg är det hög tid att handla nu.

Här kommer lite bilder på fina reaplagg från Åhlens. Jag gillar Åhlens för det går att hitta det mesta där och de har kläder o märken för alla plånböcker.

Tröja, i Basic modell med fint mönster, vardags-fint ihop med jeansen nedan.

Ullkappa, från Busnel enkel klassisk modell


Levis Jeans Bootcut, bra modell till de flesta kroppsformer. Balanserar den rundade nedre kroppshalvan och ger form till rak nedre kroppshalva.


Läderboots, enkel och tidlös modell som passar bra till ovanstående plagg.

Önskar dig en god fortsättning på det nya året.

Syns här igen på fredag;)

Kram kram Tina G.