Hej och god fortsättning!

Hade spanat in ett par stövlar i en fin butik i min lilla stad och idag hade jag tur att just de var på rea. Jag har oftast problemet att de flesta skaft är för vida, de blir fladdriga kring vaderna och ett glapp uppe vid kanten. Det jag också upplever svårt är att hitta snygga stövlar i annan färg än svart. Så när jag äntligen hittar ett par som har smalt skaft, i blå mocka och nedsatta till halva priset då måste jag slå till.

Just stövlar kan vara svårt även för de som upplever på andra hållet att de är för smala och tighta. I vissa affärer har de tagit in ett varierat sortiment för alla, från smala skaft till normal vidd och extra vidd. Har du ändå svårt att hitta tillräckligt smala är att rekommendera stövlar med tygskaft i stadigt resårmaterial. Det går även att beställa i olika modeller på nätbutikerna.

Har tittat på fina modeller för er som behöver smala skaft eller vida skaft i lite olika basfärger. Satsar du på kvalitetsstövlar i tidlös modell rekommenderar jag att köpa i någon av dina basfärger, då kan du lätt match till vilken annan färg som i din färgskala. Ta väl hand om stövlarna så håller de i flera år.

Nedan stövlar med smalt skaft. Tryck på den blå länken så kommer du direkt till stövlarna.

Over knee modell                                     Resårtyg skaft, stövlar                                       Skinn stövlar

                    

 

Nedan kommer förslag på stövlar i skaft med extra vidd och i olika basfärger. Klicka på den blå länken så kommer du direkt till stövlarna.

Skinnstövel                                       Skinnstövel                                          Bredskaftad stövel

             

Hoppas du får en lyckad rea shopping, affärerna är fyllda med fyndvaror.

Kram kram Tina G.