Hej hej Fredag!

Idag har jag inte så mycket att skriva om. Men måste bara visa mina nya favoriter i garderoben. Önskade mig nya solglasögon i present till min födelsedag i onsdags. Sååå fina runda Ray ban med guld skalm och roseguld spegelglas, kommer att leva i dom i sommar. Det är stor skillnad på ett lite dyrare solglas det känns att de skyddar på ett effektivare sätt. Ha ha super spegelglas, kolla röran på köksbordet;)

Nu när värmen äntligen kom så kollade jag in i garderoben efter min klänningar och insåg att jag har plockat med alla till Spanien. Det hade varit skönt nu i detta varma väder att ha klänning framför allt när jag är i skolan och jobbar. Skolan ligger i en fin gammal byggnad men det blir så varmt på våren och sommaren där. Så härom dagen smet jag upp på stan och hittade en apelsingul klänning, bara älskar denna färg. Många har svårt för den gula färgen och tycker inte att de passar i den. Mitt råd, ge inte upp! Det kan handlar om att du inte har hittat den rätta nyansen som speglar dina personliga färger och drag. Den gula färgen är känslans färg, visst blir man glad av den färgen? den utstrålar värme och glädje. Beroende på i vilket sammanhang kläder används går det att “blinga” med olika accessoarer för att anpassa rätt. Detaljer som smycken, skor, bälte eller andra klädesplagg gör stilen. Gult och guld ihop är en favorit hos mig.

Sist men inte minst studentbalens tid är här nu. Mina tredje års elever kan knappast fokusera på något annat än studentens alla festligheter nu, hi hi hi. Den här fina tjejen fick jag äran att fixa håret på igår. Hoppas att balen blev så rolig som förväntat. När hon var klar hos mig var det direkt hem och lägga makeup och på med den fina klänningen. Allting gör sig bäst i sin helhet.

Nu önskar jag er alla en solig och härlig helg.

Kram kram Tina G