Glasögon och vårkänslor (igen;)

Detta är inget samarbete

Hej hej! Klantade till det när jag skulle sminka mig härom dagen. Råkade stöta till mina glasögon som låg på en hylla. Såklart gick de sönder när de slog mot klinkergolvet och en halv cm lossnade från bågen under glaset. Min syn har börjat att förändras men kan fortfarande ha min nuvarande skärpa. Det känns som dålig timing att köpa nya glasögon nu när jag kanske behöver byta pga synskärpan om ett år.

Dessutom använder jag bara glasögonen hemma på kvällar och lediga helger så vill ju inte lägga en förmögenhet på nya nu. Hjälp vad ska jag göra?

Hade ledig dag igår så jag stack ner på stan för att testa lite bågar. Såg att de hade 50-70% rabatt på alla bågar det fanns mest märkesbågar som hade min form och färg. Kolla Raybans (foto nr 4) nyinkomna, fräckt stora och runda tycker jag.

Det är mycket “Prusiluskan” modeller som är inne nu. Testade några olika bågar ganska lika varann, mestadels runda med brun skalm och gulddetaljer. Men också någon metallbågen i pilotstuk. Skulle var kul att höra vilka ni tycker är bäst?

På väg tillbaka till bilen gick jag förbi en blomaffär och blev helt kär. Kolla vilka underbara färger och arrangemang. Blir man inte sugen på att ljusa upp och “våra” till det i hemmet?

Kram kram Tina G