Hej hej!

Tittar inom idag med lite bilder på nya godbitar jag investerat i. Ska ut och hålla i en hel del föredrag framöver och ville hitta lite fint till det.

Den corallfärgade blusen är köpt i min lilla stad i en butik som heter Smaralda, det är en helt fabuluos butik med lika fantastisk personal. Zebra toppen är från Lindex. Den vita flare brallan var verkligen ett fynd (50kr) från kappahl, de var för långa i längden så jag klippte av dem, sydde en sicksack söm och fransade till kanten. Även de blå jeansen är där ifrån. Var på jakt efter ett par jeans i ljusare blå då jag mest hade mörka hemma, känns fräsch med ljust denna årstiden. Dessa jeans är lika sköna som ett par mjukis brallor. Kan man egentligen ha för många jeans i garderoben? I vanliga fall hittar jag sällan kläder till mig själv på Kappahl och Lindex där men denna gången blev det så.

 

Fina detaljer på coralltoppen som veck, kantband och en bred manchette som skapar en lite puff när den landar på handleden. Raka linjer och snitt på båda topparna som passar fint på kroppsformen rak. Läs mer om det HÄR

Vita flare jeans som skapar bra form till rundad nedre kroppshalva. Läs mer om det HÄR

Zebrarand och orange revär som bryter av och gör toppen mer intressant.

Jeans med mjukt och följsamt material som fungerar fint till rundad form.

Önskar er alla en härlig helg!

Kram kram Tina G