Hej hej!

Dagens inlägg handlar inte så mycket om stil, färg och form som vanligt här. I över en vecka har det jobbats på här hemma (min man) med min nya hemsida och blogg. Bytet sker och kommer förhoppningsvis att vara klart för användning i slutet på denna veckan. Den nya hemsidan kommer ha ett helt nytt utseende och jag är jätte nöjd med resultatet. Ni som redan är prenumeranter flyttas med automatiskt. Om du inte är prenumerant men vill bli är den funktionen tydlig för användning i den nya.

Passar på att skicka med en annonsering jag har haft ute på facebook och instagram. Den får så klart även ta plats här.

Ska du gifta dig i Blekinge men inte kommer här ifrån kan detta vara bra att känna till. Självklart är även Blekingebor välkomna.

På fredag hoppas jag att den nya sidan är uppe annars ber jag er ha överseende att kanske fredagens inlägg kommer en annan dag. Ha en fortsatt trevlig vecka. // Tina G