Skolan och håret

Hejsan alla fina! Dåligt med uppdatering här men det är en tid med fullt upp sen försöker jag njuta av det fina vädret så fort jag får en chans. Just idag är det väderomslag här i södra Sverige molnigt och svalare men det gör inget för jag har suttit inne på skolan och satt alla mina elevers betyg.

Har en kluven känsla med betygsättningen denna gången, i vanliga fall är det bara så skönt. Men denna gången kanske jag  skriver under betygskatalogen för allra sista gången. Efter fredag (studenten) denna vecka ska jag inte tillbaka till skolan mer. Så både skönt och lite sorgligt att sätta betyg denna gång.

Jag är glad ändå. Till hösten kommer jag att hålla fokus på mina kunder vilket jag brinner för allra mest. Att jobba som lärare har varit som en berg och dalbana för mig. När det blir för mycket lagar, paragrafer och administration att hålla sig till är det lätt att tappa kreativiteten. Detta leder för mig till en känsla av att vara fångad, lätt att hamna i stress då.

Men det har ju också varit så härligt att se alla fina elever blomma och utvecklas och glädjen som kommer med det. Och jag är så tacksam att jag fick avsluta med denna tredje års klass som jag följt och sett stora framsteg i från åk 1.

Ja ja nog om det i dessa festliga tider får ju även jag försöka hålla mig fin. Så igår kväll tog jag tag i att fräscha upp håret med toning, jösses vad håret hade bleknat och grånat. Ingen jätte förändring, jag håller mig till något mörkare varmbrun i botten som en utväxt och två steg ljusare på längderna i en varm guldig ton.

Vi åker ju till Spanien nästa vecka så känns bra att vara fixad i håret till dess också.

Ha en fortsat skön Måndag!

Kram kram Tina G