Från fotboll till Laila Bagge

Hej alla fina! Hoppas att ni alla har en skön, grön och varm helg. Här i Blekinge håller Bokarna på att spricka ut helt fullt, alltså denna krispiga gröna nyans löven har när de är nya. Fick lära mig när jag var liten att nya boklöv går att äta, visste ni det?

Morgonen bjud på ett av barnens fotbollsmatch (vinst 11-1) sen hem för att ta hand om dagens stilkund. Hon visade sig vara i den Romantiska stilen med dragning in i den Naturliga. Hon kände att mycket blev bekräftat vad hon egentligen redan vet men inte varit medveten om, tex att hon trivs bäst i hellånga byxor (även om hon försöker med ankellängd) eller att hon väljer trekvartsärm på alla överdelar. Jag berättade varför de detaljerna är helt rätt för hennes kropplinjer. Hon kände ävven att hon fick mycket nytt roligt att tänka på när hon ska ut och shoppa i fortsättningen. Taggad till tusen har hon nu bokat sig för en färgkonsultation också, sa jag att jag älskar mitt jobb:) Ikväll tänder vi nog grillen, vår familj är galna i grillat så gott.

Vår lilla stad ställde till med en helt fantastisk näringslivsdag igår som jag och mannen var på. Tre stycken super-intressanta föreläsare, trolleri, mingel och after work med liveband. Vi var helnöjda och ser redan fram mot nästa års event som vi hoppas blir minst lika bra och underhållande. Patrik Lundberg som moderator och Douglas Nordenbelt känd från talang som trollade så det gick sus i publiken riktigt rolig är han också.

Milad Mohammadi Med brinnande energi i frågor om integration, samarbete och att se möjligheterna i våra olikheter. En driftig och engagerad föreläsare

Kjell Dahlin Som pratade om kommunikation oss emellan. För mig kändes han som en bra kopia av Mia Thörnblom och hon är ju helt fantastisk att lyssna på och det var Kjell också. Något jag vet att många tog med sig av hans föreläsning var – det finns inga bra dagar det finns heller inga dåliga dagar. Det finns bara dagar punkt slut. Det gäller att själv fylla dom med bra innehåll.

Sist ut var Laila Bagge som berättade om sitt liv som entreprenör. En mycket framåt och målinriktad kvinna, sånt gillar jag. Det var intressant att höra hur hon gått tillväga för att lyckas i sin karriär.

Skadad som jag är kunde jag inte låta bli att restyla om föreläsarna mest för att deras budskap hade kommit fram ännu mer. Som Kjell med sin vita t-shirt?? den sa ingenting! Ett enkelt tips kunde tex vara en snyggskjorta med något snyggt blått mönster i (blått för kommunikation) och varför inte en kostymväst till… Milad med en kavaj istället för jacka och Laila kunde kompletterat sin rockiga stil med en röd kavajjacka tex. Det behövs oftast inte så mycket för att det ska göra väldigt mycket.

Tyvärr blev after worken lite fattig på folk så det dog ut rätt snabbt, men bandet var riktigt bra och spelade gamla godingar. Dt blev en del prat med andra företagare i pauserna som var där. Allt som allt en riktigt bra Fredag.

Önskar er alla en fortsatt härlig helg.

Kram kram Tina G

#mittsölvesborg