Drönarbilder

Hej alla fina! Bjöd hem syrran och hennes sambo en kväll förra vecka. Svågern Eddie hade med sig sin drönare och idag fick jag skickat foto han tog på vårt hus uppifrån. Alltså vilka fina bilder det blev och det är ju så svårt att förstå hur allt ser ut uppifrån. Det blir verkligen ett helt annat perspektiv än det lilla man kan ta in från markhöjd.

Ibland när jag kör fast i mina tankar och tycker saker och ting är jobbiga, tunga, svåra och stora brukar jag tänka att jag är en fågel. Att komma upp och se mig själv ur fågelperspektiv är så underlättande alla mina jättestora problem blir helt plötsligt väldigt små och världsliga.

Så hamnar du i tunnelseende kan det faktiskt hjälpa att inta fågelperspektivet, saker och ting kan bli lite mer överkomliga. Här kom visst mina tankar!

Så fick vi även en fantastisk bild av vår innerhamn och fin fina bro. Tjusigt va?

Kram kram Tina G