Musikal och Jobbmöte

Hej alla fina! Var på en fantastiskt fin underhållning igår kväll. Vår äldsta son och hans (musik)-klass har sin musikalföreställning “On board” under tre dagars tid i skolans aula. De har jobbat med föreställningen sedan i höstas, de har skrivit eget manus, egna texter till musiken, fixat sponsorer och rekvisita näst intill helt själva. Av olika anledningar har de inte fått det rätta stödet från lärarna, men de kan ju vara så mycket mer stolta över sig själva att de fått ihop denna fantastiska föreställning. Så ni som bor i Sölvesborg vill jag verkligen uppmuntra till att gå och se klass 9A på Bokelunds skolan, de kör både tisdag och onsdag denna veckan. Så masa er ur soffan och kom ut på en trevlig stund;) Tyvärr hann jag inte fråga ungdomarna om jag fick lägga ut en lite film från igår därför får ni bara bilderna nedan.

Under dagen har jag haft möte och är nu återförsäljare av Mary Kay produkter. I och med detta har jag nu alla möjligheter att hjälpa mina kunder med allt vad gäller skönhet och styling. Har tidigare fokuserat på hår och kläd-styling i mina tjänster men nu lägger jag den sista pusselbiten och kommer att kunna erbjuda Make up till mina kunder och försäljning av dessa produkter.

Det är alltid lite spännande med nyheter så jag kan inte låta bli att fila på nya sätt att erbjuda mina tjänster på. Är inte klar med det konceptet än, jag lägger ut mer information om det när jag är klar med det “nya”. Så stay tuned.

Kram kram Tina G