Hej hej!

Hoppas allt är bra, förresten kan det vara något annat efter denna fantastiska sommar helg:)

Har du kommit på vad du ska ge till din mamma på morsdag? Inte? Vad sägs om ett presentkort hos mig på Style by Tina G.

Inom den mer personliga stylingen finns det olika tjänster t.ex.

Färgrådgivning då kära mor får upptäcka vilken fantastisk skillnad de rätta färgerna gör för utseende och välbefinnande. När hud, hår och ögon speglas med de rätta färgerna så undviks skuggor och fördjupningar i ansiktet.

I Stilkonsultation tar vi reda på den personliga grundstilen, det rätta snittet på kläderna är utifrån kroppslinjer och hur med enkla knep rätt klädmodeller kan visuellt balansera kroppen utifrån vad som ska förstärkas eller framhävas. Även inblick och kunskap om vilka olika former på mönster, glasögon, frisyr / hår, accessoarer och tyngd på tyg som speglar och framhäver det bästa hos utifrån de personliga dragen.

Det finns även de mycket uppskattade tjänsterna Garderobsrensning och Personlig shopping. När det kommer till rensning av garderoben så utgår jag oftast från det som kommer fram på färg- och stil-konsultationen. Det behövs inte hel färg och stil konsultation för att hjälpa till med garderoben men det behövs överblick över de personliga dragen för bästa resultat.

Vad gäller personlig shopping så bokas en dag tillsammans då vi går ut och mor får provar de utvalda plaggen jag redan valt ut. Det innebär kläder, accessoarer och skor som stämmer överens med de personliga dragen som stil, färg och snitt.

Det går även att bara ta hjälp med personlig styling inför ett särskilt tillfälle eller en festlig tillställning.

Eller Samla ihop ett litet gäng med mammor och ge dom en trevlig “Tjejkväll” med tex. stil och färginspiration som tema eller där jag utför stil och färgkonsultationer i grupp.

Jag skräddar syr alla tjänsterna efter behov så det går att mixa och matcha ihop hur man vill. Jag rör mig runt om i södra delarna av Sverige så avståndet är inga problem.

Önskar alla en helt fab vecka<3

Kram kram Tina G