Dagarna springer iväg

Hej hej! Eftersom vi är nere i vårt hus finns det så otroligt mycket att fixa med här och tiden räcker inte riktigt till för allt jag vill göra som blogga t.ex. Så idag ville jag bara kika inom och visa hur fint det kan vara på min och mannens morgon promenad här i vårt sköna Spanien. Alltså alla dessa fantastiska häckar av Bougainvillea, vilken färg prakt!

Det mäktiga havet och för att inte prata om mysiga kvarteren inne i Los Boliches. Vi gör nya upptäckter varje dag här nere.

När vi kom hem intogs frukost på altanen en lång skön sådan. För att avlösas med fix, trix och storstädning. Imorgon midsommar ska vi få hit gäster så vi ville ha bättre ordning i huset.

Igår var vi iväg och skulle investera i diverse inrednings prylar men tyvärr hittade vi inte det vi var på jakt efter men så snart är allt på plats ska fota så ni får se hur det ser ut hos oss här. Däremot blev det inköp av bröllopskläder till i alla fall några av oss. Jag fokuserade på barn och man denna shopping runda och får titta till mig själv nästa gång. Det kommer bilder på inköpen som gjorts hitintills här på bloggen.

Ha en fortsatt fin torsdag vänner.

Kram kram Tina G