Kolmask

Hej hej! Efter denna vinter med super torr luft blir hyn så torr och stram. Nu gäller det att fuktbomba huden för att behålla en god känsla. Jag tycker det känns så viktigt att underhålla inte bara med den vardagliga hudvården utan det blir även ansiktsmask minst 1 gång i veckan.

Det är så lätt att glömma bort och inte ge sig tid för eget vårdande det är så mycket som kommer emellan och får komma före. Därför brukar jag ha som rutin att ta hand mig lite extra på söndagar med ansiktsmask som får sitta i lite längre.

Sist testade vi hela familjen Mary Kays Kolmask Clearproof. Den verkar på djupet och dessutom drar med sig orenheterna ur porerna. Vi blev så skönt mjuka i hyn efteråt, härlig känsla. Sen är det ganska mysigt att göra saker ihop med familjen (alla ville inte vara med på bild;)

Denna ansiktsmask är så lätt att använda, applicera ett lager på rengjord hud och låta verka i 10-20 min sedan är det bara att skölja av det med ljummet vatten, klart. Den är okej att använda fler gånger i veckan om man har tid och behov.

Produkten kommer från en av Mary Kays serier och som ni nog har förstått är jag nu återförsäljare. Är du intresserad av produkterna fyll i ditt namn och din e-mail adress nedan så kontaktar jag dig.

[caldera_form id=”CF5ac3b5f3abbf9″]

Kram kram Tina G