Hej sommarbloggis!

Idag tänkte jag bombardera er med olika outfit som jag med Tuff stilkaraktär gillar att ha. Jag försöker att leva som jag lär. Eftersom jag är dedikerad till färg och form är såklart min garderob uppbyggd på kläder i mina allra bäst passande färger och så gott som alla plagg i mitt sätt att spegla den stil jag känner att jag är. Det kan hända att ni redan sett en del av bilderna.

Först till mitt favoritplagg kostymbyxan. Tyvärr kan det vara vara svårt att hitta bra passform på den typen av byxa till oss med rundade linjer på nedre kroppshalva. Oftast är kostymbyxan anpassad efter de med raka linjer. Kavajer eller jackor av olika slag är också favoritplagg i garderoben. Min stil drar mer åt det maskulina hållet och för att det inte ska bli för maskulint adderar jag med accessoarer med kvinnligare drag som smycken, klackar på skorna och mjukt fall på håret.

Klänning är något jag nästan bara använder den årstid då jag slipper strumpbyxor eller liknande. Känner mig inte bekväm i strumpbyxor, jag försöker ibland men det det slutar nästan alltid med ett byte till byxor. Men jag trivs mycket bättre i klänning än kjol. Klänningen nedan är så skön och fungerar lika bra på vinter som sommar.

Kan det hänga för många jeans i garderoben? inte enligt mig he he he. Gärna med lite fräcka detaljer på. Bling, slitningar eller sömmar.

Byxor byxor och byxor. Är alltid på jakt efter lite udda och roliga byxmodeller. Dessa gröna har jag köpt i Spanien där jag upplever ett större utbud till alla stilar och betydligt mycket mer färger än i Sverige.

Vit och guld i kombo är min grej. Vita jeans och såklart en kavajjacka till…

Du vet väl om att jag även finns på Instagram där jag heter: stylebytinag. Gå gärna in och följ mig även där:)

Spanien

Om några dagar reser vi till vår lägenhet i södra Spanien ska bli helt underbart att komma ner till värmen som går att lita på. Jag är så otroligt väder påverkad, mår inte bra i kallt mörkt och fuktigt klimat. Det kan ev bli att min stilblogg förvandlas till reseblogg nu för ett tag:) Hoppas ni hänger med även på det!

På tal om hudton och värme så lyssnade jag på Mannheimer och Skäringers podd häromdagen och i ett avsnitt hade Anna Mannheimer en teori om att de som har lättare för att bli bruna trivs bättre i sol och värme än de som har en mer blek hudton och som i Annas fall fräknig upplever det jobbigare att vara i solen. Jag har också tänkt så när det diskuterats om att vara i värmen och solen med andra människor. Om jag inte har helt fel för mig så är Mia Skäringer ljus, klar och varm i sina färger den karaktären har ganska lätt för att bli brun och har oftast en lätt solbrun hud hela året. Anna Mannheimer är förmodligen ljus, dämpa och kall i sina personliga färger, den karaktären kan ha lättare för att bränna sig i solen (porslins hy). Har du inte lyssnat på deras podd så gör det! Perfekt vid gräsklippning, strykning av kläder eller en stund i solstolen. Med en liten varning om att podden är väldigt rå och naken men fylld av så mycket humor.

Idag bär det ut på shopping med kund. Det kan bli en utmaning, så jag hoppas inte allt är slut nu så här i reatider.

Önskar er alla en skön och solig vecka, hoppas vi ses här på Fredag igen:)

Kramar Tina G