Stil, Hoodie och färg

Hejsan alla bloggisar! Det var dax att fylla på i sommargarderoben hos barnen. Tre barn två olika stilar. Min äldsta och mitt yngsta barn är Dramatiskt/ romantiska i stilkaraktär och mellan barnet är Dramatisk/ fashionista.

I den Dramatiska stilen finns det tre underkategorier det är Romantisk, Fashionista och Dandy dessa tre stilar har sin grund i den dramatiska för pga detaljerna och något mer kreativt tänk i sin outfit. Ändå är alla tre olika den romantiska kan ha en förkärlek till detaljer som utsmyckningar, mönster, färger, smycken, hattar, solglasögon osv. Fashionistan vill gärna ha det senaste och trendigaste inom mode och stil, om det t.ex. är tighta jeans som är inne då har fashionstan det. Helt enkelt ett modelejon. Dandyn har en gentlemanna stil, mycket stilig och genomtänkt outfit. Det kan vara en färgglad stumpa som sticker fram under ett par rutiga byxor t.ex. eller en udda fluga som “sticker” ut osv. Han skulle även kunna köpa sig en hög hatt och käpp.

För ungdomarna är det nästan uteslutande hoodie som gäller oavsett stil. Men med tanke på att det går att hitta varianter på hoodiens utseende så går det att hitta något som passa alla i smak.

Eftersom min fashionista gärna vill ha allt i svart var glad att han kunde tänka sig en hoodie med corallfärg så fint på sommaren. Och så klart ska shortsen vara just tighta.

Medan de andra två som nästan aldrig väljer svarta kläder var det genast de kläderna med mycket färg på som var intressanta. Gärna med mycket mönster på och skön kvalitet.

Nästan allt är köpt på Carlings och jag måste säga att deras märke Vailent är mycket prisvärt.

Skön lördag på er!

Kram kram Tina G