Hej hej!

Idag tänkte jag mest gå in och önska alla en riktigt GLAD MIDSOMMAR. Hoppas verkligen vi får slippa regnet så kvällen och natten blir lång och härlig.

Här kommer ett tips till er som gjort färganalys då det visade sig att du var varm istället för kall. Du har hela smycksasken fullt av silver och din hud passar bäst i guld eller annan varm metall. Jag har haft en ring i silver (Thomas Sabo) som mest legat i lådan och sällan blivit använd. Jag är verkligen glad för ringen och stilen är precis i min smak. Har länge tänkt att försöka sälja den men för en månad sedan gick jag ner till en smyckesbutik och frågade om det gick att förgylla den. Det var inga problem så nu har ringen gått från silver till guldpletering, kostnad billigt! Även smycken går att återvinna. Min midsommar style blir i härligt färgglad mönstrad långklänning vit kavaj och accessoarer i guld.

 

Smyger igång ett erbjudande här redan idag som startar på måndag. Ta kontakt/boka via denna länken https://stylebytinag.se eller ring 0709508381.

Ta det nu lugnt i midsommar natten. och ha en trevlig helg.

Kram kram Tina G