Hej!

Idag tänkte jag presentera några män som ni kanske känner igen, antingen är du den mannen eller känner du någon.

Det handlar såklart om stilkaraktärerna som männen är i. Jag jobbar utifrån 6 olika karaktärer. För att ni som läser detta ska förstå lite bättre kommer jag beskriva varje stil med text och bilder, jag tror att du kan uppleva en del igenkännings faktorer som dyker upp. Eftersom det är ganska många personliga grundstilar delar jag upp dessa karaktärer på flera inlägg. För att ta fram rätt image till mannen tittar vi i första hand på stilkaraktären hos honom genom intervjuande frågor om hans livssituation och tittar på kroppens grundförutsättningar som snitt, proportioner och kroppsform. Vi tittar även på vilka färger som ligger i hans personliga drag genom hans hår, hud och ögonfärg.

Att klä sig medvetet och utifrån sina personliga drag kan leda till att du känner dig självsäker och boostad. Du kan på detta sätt lyfta fram ditt personliga varumärke genom rätt klädsel och det i sin tur kan leda till framgång.

Har fokuserat på kvinnorna här på bloggen så nu tänkte jag att männen också ska få lite uppmärksamhet. Och hoppas att fler män ska hitta hit till bloggen.

Den första jag ska presentera oh berätta lite om är grundstil Klassisk. Han är konservativ i sin klädsel med fokus på kostym i ett klassiskt snitt och skjortor och slips likaså. Det är kostym minst 5 dagar av 7 gärna med god kvalitet i ett klassiskt snitt. Han håller sig till klassiska färger som svart, vit, grått, blått och rött. Precis som den klassiska kvinnan gäller en perfekt matchning och kvalitet, även frisyren är välstrukturerad. Du kanske får en bra bild av denna man om jag säger JF Kennedy och Prins Charles från det brittiska kungahuset som just har den klassiska grundstilen. En annan känd profil som är klassisk i sin stilkaraktär är den politiska kommentatorn Marcus Oscarsson på tv4.

(Bilden är lånade från google search)

KostymBälteSlipsSkjorta och Skor

Presentation nr. 2 är mannen med stilkaraktären Ledig. Denna man tycker om att kläderna känns bekväma mot kroppen. Om han får på sig en skjorta är den av skön kvaliteten, knappar uppknäppta i halsen, uppkavlade ärmar och hängande utanför byxorna. Jeans och t-shirt är ett vanligt förekommande plagg. Håret är lättskött och gärna med ett stökigare uttryck. En tv profil med ledig stil är Jesper Börjesson även skådespelaren Will Smith är i den Lediga stilkaraktären

(bilden är lånad från google search)

SkorByxaKavaj-jackaT-shirt.

Känns kul att även skriva om männen och deras olika stilar. Hoppas ni också gillar det.

Önskar alla en fin fin helg och fjärde advent.

Kram kram Tina G.