Besök i klassrummet

Hej alla fina! Dagen till ära hade jag bjudit in Linda utbildningsansvarig för Mary Kay i Skåne. Mina elever fick ta del av hur de jobbar inom detta företag. Detta kan vara ett alternativt sätt att jobba och tjäna pengar framför allt för de som nu går i trean och ska ta studenten i Juni, det är långt ifrån alla som vet vad de ska göra nära gymnasietiden är över.

Linda gav information om deras hudvårdsserier och pratade mycket om den starka trenden som kommer från Korea att huden i ansiktet nästan ska var spegelblank och hur man med Mary Kay produkter kan uppnå detta. Men det största intresset från eleverna var nog när Linda pratade om vårens trender och färger inom makeupen. Några elever fick prova lite av lermasken.

På läpparna gäller ska vi i vår ha färger som rosa, ljusare röd, coral och nude. Även ögonskuggor går i rosa men också kallbeige och kallgrå toner. Gillar man mycket smink är de sotade ögonen inne men däremot ska ögonbrynen tonas ner lite nu efter en lång period med tydliga, lite bredare och väl ifyllda.

Gå in på Mary Kays hemsida för mer inspiration och små videoklipp.

Kram kram Tina G