Hej Fredag och alla bloggisar!

Tänkte visa lite bilder från ett event jag och Linda hade i onsdags kväll. Vi höll till i butik Smaralda i min lilla stad. Kunderna var inbjudna till två timmar av mingel, stilinspiration av mig och make up inspiration av Linda. Två personer blev utvald att få hjälp med klädstyling och därefter en sminkning som i matchade färger. Dessutom Blev det några lyckliga vinnare av ett antal presentkort från både mig och Linda. Butiken bjud på 10% rabatt på all shopping under kvällen.

Mina två timmar försvann kvickt, det tar tid att hitta rätt storlekar, modeller, färger, former och stil. Men jag hann nog i förbifarten hjälpa till med frågor om stil till de som inte blev stylade också. Stressigt men så roligt.

Mingelmaten är uppdukad.

Först ut för styling blev Lena. Det var svårt att göra en proffsig analys av färgerna på grund av lyset i butiken. Men vi bestämde oss för att gå på de ljusa och varma färgerna. Lena väljer helst ljusa och kalla färger i vanliga fall. Tyvärr var det lite utplockat bland storlekarna men till slut fick vi ihop en outfit som visuellt passade in på Lenas personliga drag.

Före bild.

Efter bild. Visuellt skapade vi ett förlängt intryck med hellånga byxor och top i samma mörkare blå färg. Även att ha 3/4 ärm förlänger och blickfång högt upp som scarf i detta fall. Självklart väljer jag klack på skorna till den lite kortare kvinnan. Färgerna är varma, tunn kappa i ljus apricos ton med bruna detaljer som passar bra ihop med skor och väska. En skarpare nyans på scarfen skapar effekt och blickfång.

Nummer 2 blev Ulrika. Utan att ha möjlighet att veta om vi satte rätt färgdiagnos här så kunde vi ändå utgå från att hon är ljus i sina färger, Ulrika upplever sig själv som blek i sina egna drag. Valet gick på kalla färger. Jag ville hitta en klänning och eftersom Ulrika är lång så vill jag inte ha en enfärgad långklänning då det kan upplevas förlängande. Helst skulle jag valt en klänning med rättså bred tvärrandigt mönster för att bryta upp längden visuellt men det fanns ingen sån. Istället gick vi all in på mönster och kalla färger.

Före bild.

Efter bild. Tyvärr fanns det ingen jeansjacka i rätt storlek som jag ville ha till så det fick bli en ljus somrig jumper. Fräcka skor med klack blev mer festligt men ett par fräscha sandaler fungerar perfekt till som alternativ till denna klänningen.

Det var allt för denna gång, ha nu en härlig helg:) Vi kommer att stressar runt mellan två av barnens fotbollscuper och vår stora killes konfirmation denna helg.

Kram kram Tina G