Style by Tina G happenings

Hej hej! Hämtade hem en jättelåda med Mary Kay produkter från posten igår. Det är nästan som julafton innan man har öppnat lådan. Det ska bli så kul med nyheter till jobbet. Framför allt kommer jag mest jobba med Mary Kays makeup produkter men det bli även en del rengörings produkter så kunderna kan rengöra ansiktet innan vi lägger make upen.

Min plan för att integrera dessa produkter ihop med mina andra tjänster på Style by Tina G blir att kunna erbjuda tre olika varianter på tjejträffs event. Strukturen för eventen/träffarna är inte färdig planerade än men jag jobbar för fullt med att få ihop detta koncept. så håll utkik här på bloggen när jag släpper detta.

Tänker att några dagar av lovet ska gå åt till planering och sätta ihop marknadsföring. Vet ju att det är många som är intresserade av mode, stil, färg och form men de är svårt att hitta någon aktivitet som erbjuder det i personliga sammanhang. Önskar verkligen att det blir många som visar intresse och vill komma.

Vad gäller Mary Kay har jag nu en personlig hemsida http://tina.gardner.marykay.se där det går fint att beställa dina produkter. Om du inte redan har någon fristående MK konsult du handlar av redan så är du välkommen att höra av dig till mig eller gå in på hemsidan och beställa eller bara kika runt vad som finns där.

Kram kram Tina G