Hej hej!

Kallt i vinden meen våren är äntligen här i södra Sverige. Så efterlängtad. Vet ni vad? min man hittade ett fint och välbyggt fågelbo i vår lekstuga och där ligger 4 stycken jättefina och stylish ägg, gröna med mörka fläckar på. Om vi läst på oss rätt om koltrasten så kläcks dessa fina ägg vilken dag som helst, spännande.

 

Det är mycket nu, imorgon drar mitt vikariat med eleverna på stylistprogrammet igång mån-tor varje vecka fram till skolavsluningen. Samtidigt har jag mina företagsuppdrag att sköta. Så på lördag är jag inbjuden att hålla föredrag om färgen och formen påverkan av vårt välbefinnandet för ett gäng som är på Må bra event (kost, träning och hälsa) i Borrby i Skåne, ses vi där? ska bli superkul!

Är även mitt uppe i planering inför ett Makeover & Mingel event i Karlshamn den 17/5. I eventet samarbetar klädbutiken Karl-Oskar & Kristina, Glitter, BR-skor, Konditori Christin, Lina Boberg på Mary Kay och jag med Style by Tina G. Vi gick ut med efterfrågan på tre stycken frivilliga modeller inför eventet, vilken respons det blev! 195 stycken skrev att de ville vara med, wow!  I helgen har jag suttit i timmar och gått igenom alla intressenter min utgångs punkt var att hitta tre stycken i olika åldrar för en bredare publik. Idag får dessa tre uttagna reda på att de är utvalda och i samband med det även riktlinjer och villkor för att vara med. Så bor du i närheten av Karlshamn och gillar glimrande underhållning är du varmt välkommen på mingel och bubbel den 17/5.

Nu väntar yoga mattan. Vad hittar du på denna lediga vårdag?

Kram kram Tina G